Αναζήτηση αναρτήσεων

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

"Είμαι ένα Kunpeng στον ουρανό και ένας δράκος στη θάλασσα." Πόσο καλό είναι το αμφίβιο αεροσκάφος Kunlong AG600 στην πυρόσβεση δασών; |"Σούπερ Εξοπλισμός" CCTV Κινεζική Διεθνής

 




Το κύριο περιεχόμενο αυτού του προγράμματος: Το AG600 είναι το πρώτο αεροσκάφος πολιτικής αεροπορίας μεγάλης κλίμακας ειδικού σκοπού που αναπτύχθηκε από την Κίνα για να καλύψει τις ανάγκες πυρόσβεσης δασών και διάσωσης νερού. Είναι ένας σημαντικός εξοπλισμός αεροπορίας που απαιτείται επειγόντως για την κατασκευή της εθνικής διάσωσης έκτακτης ανάγκης Σύστημα. Σύμφωνα με τη σχεδιαστική ιδέα του "αμφίβιου, ενός μηχανήματος με πολλαπλά μοντέλα και ανάπτυξης σειράς", το AG600 λαμβάνει υπόψη τη δυνατότητα και την ευελιξία να μετατραπεί σε παρακολούθηση και προστασία θαλάσσιου περιβάλλοντος και άλλες χρήσεις.


Το "Approaching Science" εστιάζει στην προώθηση του επιστημονικού πνεύματος, στη δημοσιοποίηση επιστημονικών ιδεών, στην προάσπιση επιστημονικών μεθόδων και στη διάδοση της επιστημονικής γνώσης. Κάθε πρόγραμμα ευρετηριάζεται από ένα νήμα ειδήσεων, λέγοντας τα επιστημονικά ζητήματα πίσω από τις καυτές ειδήσεις και σημαντικά θέματα στην επιστημονική ανάπτυξη: Δώστε επιστημονική εξηγήσεις στο επίκεντρο, hot spots, αμφιβολίες, δυσκολίες και νέα φαινόμενα στην κοινωνική ζωή: καταγράψτε ρεαλιστικά επιστημονικά γεγονότα για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του κοινού για την επιστήμη.

απο το youtube 1-10-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου