Αναζήτηση αναρτήσεων

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΧΕΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΥΛΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΧΕΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΥΛΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 


Κάνουμε την υπόθεση ότι η θετική μάζα και η αρνητική μάζα γεννήθηκαν ταυτόχρονα μαζί με την αρχή του Σύμπαντος Αυτό που ικανοποιεί τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζουν η σκοτεινή ύλη και η σκοτεινή ενέργεια, όπως η κεντρομόλος επίδραση δυνάμεων γαλαξιών και σμηνών γαλαξιών, από προηγούμενη σκοτεινή ύλη, επιδράσεις μαζών που είναι ανάλογες με την απόσταση r, απωστικές δυνάμεις που απαιτούνται για την διαστολή, σκοτεινή ενέργεια με θετικές τιμές, χαμηλές αλληλεπιδράσεις όταν συμβαίνουν συγκρούσεις σκοτεινής ύλης, επιβράδυνση της διαστολής και της επιτάχυνση της διαστολής του Σύμπαντος, σχηματισμός κενού, μηχανισμός διαστολής, πρόβλημα λεπτής ρύθμισης της πυκνότητας της μάζας, σύγκρουση μεγάλου αριθμού μαζών, Σύμπαν, ηλικία και μέγεθος του σύμπαντος.
 Με την υπόθεση ότι υπάρχει αρνητική μάζα, στο χαρτί, προσπαθούμε να εξετάσουμε κίνηση αρνητικής μάζας και θετικής μάζας, και κίνηση αρνητικής μάζας και αρνητικής μάζας, και να προτείνουμε ότι η αρνητική μάζα μπορεί να προσφέρει σωστή περιγραφή της σκοτεινής ύλης και της σκοτεινής ενέργειας.
 Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν έντονη αποστροφή για την αρνητική μάζα, αλλά κανένας νόμος της φυσικής δεν λέει ότι υπάρχει μόνο θετική μάζα μέσα φύση, και πιστεύουμε ότι νιώθουμε σαν τη σκέψη μας μάζα, δηλαδή μάζα που είναι το συνώνυμο του γεγονότος κάτι που υπάρχει αρνείται την αρνητική αξία. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι «η δύναμη αποφασίζει την κίνηση του αντικειμένου στη βαρύτητα», αλλά στην πραγματικότητα η επιτάχυνση καθορίζει την κίνηση του αντικειμένου στη βαρύτητα, και παίζει επίσης ρόλο η κατεύθυνση κίνησης του αντικειμένου που βρίσκεται σε κατάσταση να σταματήσει. Η δύναμη που ασκείται μεταξύ της θετικής μάζας είναι έλξη και κινούνται δύο αντικείμενα προς το κέντρο μάζας. Η δύναμη είναι έλξη, επομένως. 
Η δυναμική τους ενέργεια έχει αρνητική τιμή. Αρνητική μάζα και αρνητική μάζα: Και τα δύο αντικείμενα είναι επιταχύνεται προς την κατεύθυνση + r που εκτείνεται σε απόσταση r, άρα όσο περνάει ο χρόνος, η απόσταση μεταξύ τους είναι μεγαλύτερη από την αρχική δεδομένη συνθήκη και τη δύναμη μεταξύ τους είναι έλξη, αλλά το αποτέλεσμα είναι απωθητικό. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι από αρνητική μάζα είναι δύσκολο να σχηματιστεί η δομή όπως άτομο (μαζικό νουκλεόνιο, βαρυόνιο, σωματίδιο αποτελείται από πολλαπλό στοιχειώδες σωματίδιο), επειδή η πυρηνική δύναμη δεν έχει δεσμευτική αρνητική μάζα όταν εφαρμόζεται σε αρνητική μάζα.
 Επίσης, η βαρύτητα δεν έχει δεσμευτική αρνητική μάζα (απωστική). Για παράδειγμα, το νουκλεόνιο πρέπει να έχει εσωτερικό δομή που περιλαμβάνει μεσόνιο ή κουάρκ, αλλά σε περίπτωση αρνητικής μάζας, η πυρηνική δύναμη είναι απωστική, επομένως δεν μπορεί να έχει εσωτερική δομή το νουκλεονίο από την αρχή. Ότι δηλαδή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η αρνητική μάζα να μην περιλαμβάνει μεσόνιο ή κουάρκ που έχει αρνητική μάζα. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει νουκλεόνιο σημαίνει ότι είναι αδύνατο να σχηματιστεί μια τεράστια δομή μάζας  όπως ένα αστέρι, εκτός από την ατομική δομή. Αυτό παρέχει την κατάλληλη εξήγηση του γεγονότος ότι η αρνητική μάζα δεν θεωρείται ως έχει ορατή μαζική δομή μάζας.
 Επιπλέον, μπορεί να σχηματιστεί αρνητική μάζα και θετική μάζα με δεσμευτική δομή και ατομική δομή στη θεωρία. Για παράδειγμα, μπορεί να σχηματίσει ατομική δομή εάν η θετική μάζα βρίσκεται στο κέντρο και η αρνητική μάζα βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο, και τα δύο περιστρέφονται. Εάν η αρνητική μάζα γεννήθηκε στην αρχή του σύμπαντος, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να υπάρχει μέχρι τώρα ως μια ορισμένη βασική κατάσταση που γεννήθηκε στην αρχή του σύμπαντος και ότι δεν έχει ισχυρή αλληλεπίδραση όπως πυρηνική δύναμη, ασθενής αλληλεπίδραση και ηλεκτρομαγνητική σε αλληλεπίδραση (ουδέτερη ή χωρίς εσωτερική δομή (θετική στοιχειώδες σωματίδιο μάζας έχει φορτίο ±1/2,±1/3,2/3)). Αυτό το σημείο τηρεί τα τρέχοντα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη σκοτεινή ύλη. Αν η αρνητική μάζα και η θετική μάζα γεννιούνταν μαζί στην αρχή του σύμπαντος, η θετική μάζα έχει ελκτική δύναμη στν συνήθη ύλη και επηρεάζουν το ένα το άλλο, έτσι σχηματίζει δομή αστεριών και γαλαξιών τώρα, αλλά αντίθετα η αρνητική μάζα έχει απωθητική επίδραση η μία στην άλλη.
 Επίσης η πυρηνική δύναμη δεν μπορεί να σχηματίσει νουκλεόνια δεσμεύοντας αρνητική μάζα, επομένως δεν μπορούν να δημιουργήσουν δομή μαζικής μάζας σαν αστέρι ή γαλαξίας. Εάν η σκοτεινή ύλη είναι αρνητική μάζα, με μια παρατήρηση του αστέρα και του γαλαξία της σκοτεινής ύλης μπορούν να εξηγηθούν. [4] Σε περίπτωση θετικής μάζας, σταθερή κατάσταση σημαίνει κατάσταση χαμηλής ενέργειας, επομένως δεν είναι απαραίτητο να διαχωρίσουμε τι η φύση προτιμά ανάμεσα σε δύο καταστάσεις (σταθερή κατάσταση και χαμηλή ενεργειακή κατάσταση). Παρεμπιπτόντως, η σταθερή κατάσταση σημαίνει χαμηλή ενεργειακή κατάσταση και σε περίπτωση αρνητικής μάζας; Στο ζήτημα της Αρμονικής ταλάντωσης, Σε περίπτωση θετικής μάζας σημείο ελάχιστης τιμής το οποίο η ενέργεια είναι η χαμηλότερη είναι σταθερή. Ωστόσο, σε περίπτωση αρνητικής μάζα, η σταθερή ισορροπία είναι ένα σημείο μέγιστης τιμής, όχι ένα σημείο ελάχιστης αξίας. 
Επομένως, αρνητική μάζα πρέπει να είναι προς ένα σημείο μέγιστης τιμής για να είναι σταθερό, όχι σημείο ελάχιστης τιμής του οποίου η ενέργεια είναι χαμηλή. Στον κόσμο της θετικής μάζας, η βασική κατάσταση είναι ένα σημείο ότι η ενέργεια είναι χαμηλή. Εάν η αρνητική μάζα είναι σκοτεινή ύλη, παρέχει την περιγραφή ότι η συνολική ποσότητα της σκοτεινής ύλης είναι μεγαλύτερη από αυτήν της ύλης. Η ύπαρξη αρνητικής μάζας παρέχει ποσοτικά περιγραφή της ύπαρξης της σκοτεινής ύλης και της σκοτεινής ενέργειας, μπορεί να καταστήσει δυνατή αυτή την ενεργειακή αξία που είναι η προέλευση της αρχικής κατάστασης του σύμπαντος μπορεί να είναι 0, και αυτό έχει πολύ σημαντικό νόημα. Το σύμπαν διαστέλλεται ακόμα κι αν το μέγεθος αρνητικής μάζας είναι ίδια με αυτή της θετικής μάζας.
 Κύρια υπόθεση Στην αρχή του σύμπαντος, αρνητική μάζα και η θετική μάζα γεννήθηκαν μαζί στην κατάσταση διατήρησης της ενέργειας [5] και της ορμής. Αν η αρνητική μάζα και η θετική μάζα γεννιούνταν μαζί στην αρχή του σύμπαντος, η θετική μάζα έχει ελκυστική επηρεάζουν το ένα το άλλο δηλαδή έτσι σχηματίζει αστέρι και η δομή του γαλαξία τώρα, και η αρνητική μάζα έχει απωθητική επηρεάζουν το ένα το άλλο, έτσι δεν μπορεί να σχηματίσει καμία δομή, και μπορεί να εξαπλωθεί ομοιόμορφα σε ολόκληρη την περιοχή του σύμπαντος ως αρνητική μάζα στο σημείο που γεννήθηκε. Λόγω της επίδρασης αρνητικής μάζας και θετικής μάζας, Η αρνητική μάζα εξαφανίστηκε κοντά στο τεράστια θετική δομή μάζας (όπως γαλαξίας και σμήνος γαλαξιών, κ.λπ.) Στην αρχή της δημιουργίας δημιουργήθηκε αρνητική μάζα και η θετική μάζα μπορεί να είναι περιορισμένη στην αρχή του σύμπαντος. Ο λόγος για τον οποίο δεν βρήκαμε αρνητική μάζα η γη μέχρι τώρα είναι ότι η αρνητική μάζα υπάρχει ως το κατάσταση μάζας όταν γεννήθηκε χωρίς να σχηματίσει μάζα δομή μάζας που μπορεί εύκολα να μετρηθεί λόγω βασικά χαρακτηριστικά αρνητικής μάζας (απωστική επίδραση). Δεν υπάρχει παρατήρηση αρνητικής μάζας μέχρι τώρα, αλλά βασικά χαρακτηριστικά αρνητικής μάζας και όψη του δυναμική κίνηση με θετική μάζα παράξενα παρέχουν την σωστή περιγραφή της σκοτεινής ύλης και της σκοτεινής ενέργειας στο δικό μας σύμπαν. Συμπέρασμα Αν η αρνητική και η θετική ενέργεια γεννήθηκαν μαζί την ώρα του Big Bang, τότε η αρνητική ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει αρνητική μάζα και η θετική ενέργεια μπορεί να υπάρχει στο σύμπαν σε κατάσταση θετικής ενέργειας όπως π.χ θετική μάζα, ηλεκτρομαγνητικό κύμα κλπ. Νόμος του Νεύτωνα της κίνησης μπορεί να εξηγήσει ότι η θετική [μάζα σχηματίστηκε ως μάζα με θετική δομή μάζας όπως πλανήτης ή γαλαξίας, η αρνητική μάζα εξαφανίστηκε όταν συναντήθηκε η θετική μάζα κοντά. 
Τεράστια θετική δομή μάζας κατά την περίοδο σχηματισμού του γαλαξία, αλλά αρνητική μάζα που γεννήθηκε στις αρχές του το σύμπαν εξακολουθεί να υπάρχει εκτός γαλαξία, αυτή η αρνητική μάζα μπορεί εκτελούν ένα ρόλο κεντρομόλου δύναμης που δεσμεύει τον γαλαξία σε σμήνος γαλαξιών ή αστέρια σε μεμονωμένο γαλαξία, και η παλμικότητα και η σκοτεινή ενέργεια επιταχύνουν τη θετική μάζα στο κατεύθυνση της κοσμικής διαστολής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου